WEBSHOP
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF!
NL / UK

Awards

iwsc gold medalTrots en heel blij zijn we met het winnen van de "gold medal" bij de International Wine and Spirit Competition (www.iwsc.net/news/spirits/2020-spirits-judging-the-verdict) voor onze Kaore 3. Dit 100% graandistillaat kreeg 96 van de 100 te behalen punten en werd door de internationale jury lovend besproken:

"A deeply engaging nose of ripe pineapple and tropical fruits, with rounded vanilla oak spice and hints of apple. Complexity on the palate, delivering multiple layers with elegance and precision. A beautiful balanced journey, showcasing the exceptional cask characteristics".


Dit hadden we bij de start van onze distillery in 2017 altijd voor ogen: het ambachtelijk maken van smaakvolle producten. De Kaore 3 is hier een goed voorbeeld van. Dit distillaat is uit 100% graan (65% gerst en 35% rogge) gedistilleerd en heeft maanden in een sherry-vat verder gerijpt.
We zijn heel blij met deze erkenning. We zien het als een aanmoediging om op deze weg door te gaan en te blijven streven naar hoogwaardige en smaakvolle producten. Zoals jullie weten gaat Mwórveld distillery niet voor de grote massa, maar voor zorgvuldig gedistilleerde, langzaam gerijpte en daardoor verfijnde producten. Op dit moment worden de pruimen geplukt voor de Splendeur van dit jaar en worden verschillende producten gedistilleerd voor derden.

We kunnen constateren dat na de eerste Corona maanden het nu drukker is dan ooit tevoren.

Wij willen langs deze weg nogmaals onze Founding Funders heel erg bedanken voor het mogelijk maken van ons ambachtelijk bedrijf. Op naar de release van de eerste whiskey op 25 april van dit jaar!

Luister hier naar een interview met L1-radio (dd. 28 augustus 2020)