WEBSHOP
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF!
NL / UK

HALLO


Ik ben Ger Arts, geboren en getogen in Zuid-Limburg. Ik heb een jarenlange interesse in Ierland en Ierse cultuur. Tijdens een van mijn reizen door Ierland bezocht ik een kleinschalige whiskey-distilleerderij. Dit bezoek heeft mijn belangstelling gewekt voor het vak van distilleren. Ik heb in 2017 besloten daar werk van te maken. Momenteel produceren wij, op Ierse traditie geinspireerde whiskey. Samen met Kaore, Gin en fruitdistillaten.

Mwórveld Distillery wil bijdragen aan het verfijnen van het smaakpalet van gedistilleerde dranken.
Smaakvolle distillaten leiden tot bewust consumeren, waarbij kwaliteit voor kwantiteit gaat.
De smaken komen tot stand door middel van het gebruik van grondstoffen van hoogstaande kwaliteit, een ambachtelijk stookproces en rijping in zorgvuldig geselecteerde houten vaten.

In de distillery worden grondstoffen uit de regio gebruikt en is er maximale aandacht voor hergebruik van restproducten.

Dank je wel voor je interesse in Mwórveld Distillery. Ik hoor graag van je, dus neem gerust contact op voor vragen of opmerkingen.

Locatie


De distillery is gevestigd in Moorveld (gemeente Meerssen, Zuid-Limburg) en wel in Moorveldshof, een prachtige carré-boerderij van enkele honderden jaren oud. Mwórveld is dialect voor Moorveld.

Adres:
Mwórveld Distillery BV
Schonen Steynweg 4a
6237 NA Moorveld-Meerssen
info@mworvelddistillery.com
+31 6 11065164 
Thuis zelf alcohol distilleren is in bijna ieder EU-land bij de wet verboden met name om reden van accijnsheffing. In Nederland is het in bezit hebben van een distilleerketel met een inhoud van meer dan 1 liter vergunning plichtig.